Over Gesnapt! Remedial Teaching

Soms heeft een kind een extra steuntje in de rug nodig, in de vorm wat extra aandacht, een beetje meer tijd of een andere manier van uitleggen. Helaas is de praktijk op scholen vaak dat dit niet altijd voldoende gerealiseerd kan worden. 

Ook ik merkte in het dagelijks werk in de klas, dat ik vaak tijd tekort kwam om een kind die extra aandacht en ondersteuning te geven die het nodig heeft en verdient. 

Vandaar dat ik de praktijk “Gesnapt! Remedial Teaching” ben gestart. Ik bied graag een helpende hand in de vorm van Remedial Teaching en Bijles. Hiernaast bied ik een training voor Begrijpend Lezen: Alle teksten de baas, begeleid ik kinderen met spellingproblemen met Taal in Blokjes en bied ik schrijfmotorische therapie aan kinderen met schrijfproblemen

Begeleiding kan plaatsvinden in mijn praktijk aan huis, maar ook begeleiding op de school van uw kind of in de eigen thuissituatie is mogelijk.